Menu
Your Cart

СТОРМ блокчета 9 кг. отрова за мишки и плъхове

СТОРМ блокчета 9 кг. отрова за мишки и плъхове
СТОРМ блокчета 9 кг. отрова за мишки и плъхове
  • Наличност: На склад
  • Марка: Сторм
299.92 лв

СТОРМ 9 кг. отрова за мишки и плъхове


Активно вещество: 0,0025% Флокумафен

Родендицид за унищожаване на вредните гризачи в бита, жилищни и индустриални сгради, складове, болници, хранилища, канализация и др.

Механизъм на действие

Сторм e високоефективна примамка за борба срещу плъхове и мишки. Сторм представлява готова хранителна примамка, която гризачите предпочитат пред наличието на всяка друга алтернативна храна. Сторм убива плъховете и мишките след еднократно приемане от примамките, като смъртта настъпва до няколко дни от приема.

Начин на приложение: Примамките се поставят в обитаемите от гризачите дупки или по дължината на пътеките, по които се движат. Местата на обитание се проверяват на III ден след поставянето на примамките и ако не са изядени се преместват на друго място, а изядените се заместват с нови. Проверките се повтарят през седем дни. Обикновено 3-4 добавяния са достатъчни, за да унищожат гризачите в битовите и складовите помещения.

Приложение:
За плъхове: 10-12 блокчета на групи по 2-3 блокчета през 10 метра (през 5 метра при силно нападение); за мишки - 3-4 блокчета поединично през 2 метра.

Производител: BASF

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
Етикети: отрова , мишки , плъхове
Използвайки сайта, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация може да прочетете тук.