Menu
Your Cart

Борба с мишки и плъхове

Марка: Ридекс
Riddex Pro Plus - уред против гризачи, хлебарки, мравки, паяци Отървете дома си на плъхове, мишки и хлебарки и други досадни вредители! Както сте виждали по телевизията, просто включвате Riddex Pro Plus и уредът започва да работи веднага! "Риддекс Про Плюс" превръща дома ви в една невиди..
24.99 лв
Марка: Дератизационна кутия
Дератизационна кутия за плъхове - черна с висок капак Модел: EA 703F Сигурно заключване на две места.   Габарити: 29.4 x 21.6 x 10.6 сm • използва се, както вътре така и извън  сгради • много здрава, устойчива на лоши атмосферни условия • затваря се с ключ, безо..
9.00 лв
Марка: БРОДИМОР
БРОДИМОР РОДЕНТ - ДОМИНАТОР - ПРОДУКТ ЗА БОРБА С ГРИЗАЧИ АДВ: БРОДИФАКУМ 0,005%/100g С готовата примамка се третират зоните и местата с доказана активност на гризачите. Разходните норми са съответно: - за плъхове - от 40 до 80 гр. на отровна точка през 5-10 метра в зависимост от ..
3.20 лв
Марка: Дуал Соник Електронен уред срещу вредители
Описание: Продуктът е екологичен и не е опасен за хора и домашни животни. Керамичните говорители излъчва звук в определен честотен спектър, който отблъсква вредителите. Звуковите вълни не могат да бъдат чути от хора. Честотен спектър:  30K - 65 KHz Захранващо напрежение: 220 V ..
29.00 лв
Марка: Електронен Уред Срещу Вредители ЕКСПЕЛЕР
Качествен уред с оптимално действие. Действа ефективно срещу хлебарки, комари, мухи, паяци, мравки, мишки. Включва се директно към контакта в електрическата мрежа. (Захранване: 90V-250V/50Hz-60Hz). Уредът работи ефективно в една стая. Мощност: 3-9W. Изходна ..
23.00 лв
ЕЛЕКТРОННА КОТКА - за борба с вредители
Търсен Out Of Stock
Марка: Електронна котка
ЕЛЕКТРОННА КОТКА - за борба с вредители Описание: Качествен уред с оптимално действие. Уредът трябва да е разположен на поне 20 см. от пода. Около уреда не трябва да има мебели или други предмети, които поглъщат улразвуковите вълни, тъй като това намаля действието. Вклю..
25.00 лв
ЕФЕКТ паста Отрова за плъхове и мишки 10 кг.
Нов Търсен
Марка: Ефект паста
ЕФЕКТ паста Отрова за плъхове и мишки   Активно вещество: Дифенакум   Опаковка: 10 кг.   Ефект паста е професионална отрова за плъхове и мишки под формата на паста. Препарата е предназначен за контрол на гризачи(мишки и плъхове). Поради уникалната си формула от..
120.00 лв
Марка: Капан за мишки и плъхове
Класически механичен капан за мишки и плъхове 100%  чисто нов и висококачествен продукт Класически дизайн на капана за мишки, бърз и ефективен с лесно презареждане на примамката. Задейства се веднага дори при слаб допир, това предоставя сигурно улавяне на вредителя. Поставя се за с..
5.00 лв
Марка: Ital Tiger
ОТРОВА ЗА МИШКИ КРИСИНАЯ СМЕРТ (RAT'S DEATH No1) Родентицидна паста за борба с гризачи. Продукт готов за употреба. Начин на употреба: Препаратът се поставя на купчинки на местата или в близост до тях, където са забелязани гризачите или следи от тях. Поставете от препарата  по пътища..
3.90 лв
Марка: Леплив капан за мишки и плъхове
Леплив капан за мишки и плъхове - Леплив капан готов за употреба. - Със силно лепило, нетоксичен, без вредни химически вещества. - Уникален нетоксичен начин за улавяне на гризачи...
5.50 лв
Марка: Капан за мишки
Механичен капан за мишки и плъхове Мощен капан срещу мишки и плъхове. Икономичен и подходящ за многократна употреба. Бърз и ефективен капан за мишки и плъхове с лесно презареждане на примамката. Капанът за мишки се задейства веднага дори при слаб допир, това предоставя сигурно улавяне на ..
6.00 лв
Марка: ОТРОВА ЗА МИШКИ ЖИТО ЧЕРВЕНА 100 гр.
ОТРОВА ЗА МИШКИ ЖИТО ЧЕРВЕНА 100 гр. Начин на употреба: Преди да се постави примамката, се проверяват нападнатите места внимателно, за да се установят местата, през които гризачите влизат, гнездят и се хранят. Проверяват се тъмните ъгли, местата, където се натрупва боклук, таванските пом..
0.80 лв
Показва 1 до 12 от 22 (2 страници)
Използвайки сайта, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация може да прочетете тук.