Menu
Your Cart

ASCYP срещу мухи 500 гр.

ASCYP срещу мухи 500 гр.
Нов
ASCYP срещу мухи 500 гр.
  • Наличност: На склад
  • Марка: ASCYP
68.00 лв

ASCYP срещу мухи 500 гр.


Наименование на активните вещества:

Тетраметрин (CAS № 7696-12-0) – 5 g/kg

Имидаклоприд (CAS № 138261-41-3) – 50 g/ kg

Категория на потребителите: професионална и масова.

Област на приложение: Инсектицид за контрол на мухи в битови сгради, помещения за поддръжка, производствени, търговски и офис помещения, складове, помещения за животновъдство, съоръжения за обществено ползване, хотели.

Вид на биоцида – гранули.


НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Продуктът се прилага като суха примамка, като разтвор и като суспензия (паста) за нанасяне с четка.

Прилагане като суха примамка:

В подходящи съдчета се приготвят мухотровки от 20 g биоцид  и 10 g захар. Примамките се залагат на предпочитаните от мухи повърхности, на места недостъпни за деца и животни.

Разходна норма 30 g/ 30 m2.

Прилагане чрез пръскане на повърхности:

Подготовка на работния разтвор: разтворете 500 g ASCYP срещу мухи в 4 литра топла вода в контейнера на пръскачката, разбъркайте добре. Полученият разтвор е достатъчен за помещение с площ 100 m2.

Около 30% от повърхността трябва да бъде обработена с разтвора. Пръскайте по места, където насекомите се събират и кацат, като слънчеви повърхности на стени, греди, рамки на прозорци, части на ограда, тръби. Избягвайте места, изложени на течения.

Нанасяне с четка:

Подготовка на работна суспензия: в подходящ съд смесете 250 g ASCYP срещу мухи с 200 ml топла вода, разбъркайте добре, за да получите хомогенна, лепкава суспензия.

Получената суспензия е достатъчна за помещение с площ 100 m2. Нанесете суспензията върху повърхности с размери 10 x 30 cm или върху ленти от картон / полиетиленово фолио (които се окачват) на местата, където насекомите се събират и кацат като слънчеви повърхности на стени, рамки на прозорци, греди, части на ограда, тръби. Избягвайте места, изложени на течения. За помещение с площ 100 m2 трябва да бъдат боядисани най-малко 40 такива повърхности.

Пълната ефективност на третирането се постига след 24 часа. В случай на повторно нападение, повторете третирането. За да се избегне възникването на резистентност у насекомите, се препоръчва използването на този продукт да се редува с други препарати, съдържащи различни активни вещества.

След загубата на ефективното действие на препарата, импрегнираните (боядисани или напръскани) повърхности се почистват добре, а картонените ивици се отстраняват.


Специфични предпазни мерки:

По време на пръскането с биоцида всички животни трябва да бъдат извадени от помещенията, които ще се обработват. Помещенията може да се използват отново само след като обработените повърхностти изсъхнат напълно.

Не използвайте върху повърхности, които могат да са в контакт с храни или фураж. Да се прилага на места недостъпни за деца и животни.

Не използвайте биоцида по корита за напояване, хранилки или други места, които могат да бъдат облизани от животни.

Свинефермите трябва да се пръскат над 1.5 m височина, а кравефермите - над 2 m.

Токсичен за пчели.

Носете защитно облекло, ръкавици и предпазни очила. Не пръскайте електрическите устройства, които са включени. Не пийте, не яжте и не пушете, докато работите с препарата.

Не вдишвайте пръсканата течност. Избягвайте замърсяване на кожата и очите. След употреба на препарата измийте ръцете и лицето с вода и сапун.

Интервал между отделните третирания: Обработката може да се повтори при необходимост.


Достъп на хора и животни до третираните зони: След изсъхване на повърхностите и добро проветряване.


Опаковка: 500 гр.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
Използвайки сайта, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация може да прочетете тук.