Menu
Your Cart

Борба със змии

Марка: Експел Снейк
ЕКСПЕЛ СНЕЙК СЪЧКИ 250 ГР. - РЕПЕЛЕНТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИТЕ Описание на продукта: Малки парчета дърво, напоени с миризма на дим. • Начин на действие: Доказано е, че в случаи на пожари, змиите успяват да се спасят, поради тяхната способност да възприемат миризмата на дим от много далечни разстоя..
36.00 лв
Рептил Нейчърал Стоп Reptil Natural Stop - 3 л.
Неналичен
Марка: Reptil Natural Stop
РЕПТИЛ НЕЙЧЪРАЛ СТОП Reptil Natural Stop е резултат от научните изследвания на Съюза B.I.O.®, които комбинират мощта на растителните екстракти с иновациите   УПОТРЕБА: Изсипете продукта зигзагообразно в зоните, от които искате да държите далеч влечугите (1 литър е достатъчен за около ..
72.00 лв
Марка: Solar repeller
Соларен ултразвуков уред против змии, къртици и сляпо кучеРаботи 5 дни непрекъснато след 8 часа зареждане на слънце.Цвят: зеленМатериали: Най-висококачествена ABS пластмасаБатерия: 600mAhЧестота: 400-1000 MHzКонсумирана мощност: 0.01W (работно време), консумират 100mA за 24 часаПродължителност на ви..
29.99 лв
Марка: Solar Repeller
Информация за продукта: Предава ултразвук чрез вибрации. Устройството излъчва ултразвук, който влияе на подземните вредители (къртици, сляпо куче), както и на змиите. Устройството е с много добър превантивен ефект. Ултразвукът кара животните да се чувстват в опасност и това ги отпъжда от зо..
35.00 лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Използвайки сайта, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация може да прочетете тук.