Menu
Your Cart

ФЕНДОНА ПРО - 1 л. (ЗА ХЛЕБАРКИ, КОМАРИ, МРАВКИ, БЪЛХИ, МУХИ, ДЪРВЕНИЦИ И ДР.)

ФЕНДОНА ПРО - 1 л. (ЗА ХЛЕБАРКИ, КОМАРИ, МРАВКИ, БЪЛХИ, МУХИ, ДЪРВЕНИЦИ И ДР.)
Нов
ФЕНДОНА ПРО - 1 л. (ЗА ХЛЕБАРКИ, КОМАРИ, МРАВКИ, БЪЛХИ, МУХИ, ДЪРВЕНИЦИ И ДР.)
  • Наличност: На склад
  • Марка: Фендона
163.00 лв

ФЕНДОНА ПРО - 1 л. (ЗА ХЛЕБАРКИ, КОМАРИ, МРАВКИ, БЪЛХИ, МУХИ, ДЪРВЕНИЦИ И ДР.)

Фендона СК е бързодействащ пиретроид, който осигурява ефикасен контрол на широка гама вредни инсекти върху всички видове повърхности. Предназначен е за борба с хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи, мухи, комари, както на открито, така и на закрито.Продуктът действа контактно – при допир на насекомите до напръсканата повърхност или стомашно – при хранене с третирана с Фендона СК храна. Инсектицида притежава изключително бързо инициалното действие (нокдаун ефект) срещу насекомите.

Формулация: Суспензионен концентрат (СК)

Начин на прилагане: Препаратът се разтваря във вода и се разбърква. Разтворът се разпръсква равномерно по стените,колоните и пода. Да се обърне особено внимание на местата, където насекомите могат да се скрият, престояват или кацат. Един литър от разтвора е достатъчен за около 20 м2


Стандартна доза:

Летящи насекоми (мухи, комари) 3 мл / 1 л вода

Пълзящи насекоми (бълхи, кърлежи) 1-1,5 мл/1 л вода

Пълзящи насекоми (хлебарки, мравки) 3-9 мл/ 1 л вода


ФЕНДОНА се различава от останалите спрейове, тъй като съдържа микроскопични частици, които полепват по всички видове повърхности от дърво и стъкло до най-порьозните, като тухла, бетон и зидария. Тези специално разработени частици прилепват плътно към повърхностите и остават активни дълго време. Не оставя петна и няма мирис.

ФЕНДОНА действа по стомашен и контактен път, като частиците полепват по членчетата на крачетата и антените на насекомите, когато те се движат по обичайните си пътища към храната.

Активното вещество на ФЕНДОНА е толкова ефикасно, че предизвиква излизането на насекомите от скривалищата им за 5 мин., парализира ги до 30 мин. и причинява смърт до 24 часа.

Фендона СК е препарат с изключително бързо действие и максимално щадящ околната среда. Препаратът е безопасен за хора и животни.

Ниската концентрация на Фендона за борба с кърлежи го прави предпочитан продукт за обработка на тревни площи, градини, дворове.


Начин на употреба на ФЕНДОНА СК:

Пръскане против хлебарски с Фендона 60 СК - с приготвения работен разтвор от Фендона напръскайте всички места, където сте забелязали наличието на хлебарки. Наблегнете на топлите места, където обикновено се крият хлебарките, като печки,зад хладилници, щрангове, кухненски шкафове, цепнатини и фуги. Опръскайте обилно с фендона навсякъде, където се крият вредителите. След обработка с препарата напуснете помещението за около 2 часа. Не измивайте обработените площи с Фендона поне 24 ч. При необходимост обработката с Фендона се повтаря след 7 дни.

Пръскане против комари, мухи и бълхи с Фендона 60 СК - с приготвения работен разтвор от фендона напръскайте срещу комари зелените части на двора, както и входовете към обекта, който желаете да защитите. Внимателно наблегнете на места с висока растителност, както и със застояла вода и локви. За най-добър ефект е необходимо да повторите обработката след дъжд или след 14 дни. При пръскане срещу мухи с Фендона 60 СК с приготвения разтвор напръскайте местата, където забележите висока концентрация на мухи. Повторете обработката при необходимост. Срещу бълхи напръскайте обилно до омокряне всички места, където забележите наличието на бълхи, обработката се повтаря при необходимост или след 7 дни.

Пръскане против кърлежи и мравки с Фендона 60 СК - с приготвения работен разтвор от фендона напръскайте, където забележите наличието на кърлежи или мравки. Препаратът е изключително ефективен срещу тези вредители и действието му е бързо. При необходимост повторете обработката.Производител: BASF - Германия

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
Използвайки сайта, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация може да прочетете тук.