Menu
Your Cart

ФЕНДОНА 60 СК 10 МЛ. (за хлебарки, мравки, бълхи, мухи, дървеници и др.)

ФЕНДОНА 60 СК 10 МЛ. (за хлебарки, мравки, бълхи, мухи, дървеници и др.)
Търсен
ФЕНДОНА 60 СК 10 МЛ. (за хлебарки, мравки, бълхи, мухи, дървеници и др.)
  • Наличност: На склад
  • Марка: ФЕНДОНА
4.90 лв

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН!

ИЗПРАЩАНЕ НА СЪЩИЯ ДЕН

ФЕНДОНА 60 СК (за хлебарки, мравки, бълхи, мухи, дървеници и др.)

Описание:

ФЕНДОНА е бързодействащ пиретроид, който осигурява ефикасен контрол на широка гама вредни инсекти върху всички видове повърхности. Предназначен е за борба с хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи, мухи, комари, както на открито, така и на закрито.

ФЕНДОНА се различава от останалите спрейове, тъй като съдържа микроскопични частици, които полепват по всички видове повърхности от дърво и стъкло до най-порьозните, като тухла, бетон и зидария. Тези специално разработени частици прилепват плътно към повърхностите и остават активни дълго време. Не оставя петна и няма мирис.

ФЕНДОНА действа по стомашен и контактен път, като частиците полепват по членчетата на крачетата и антените на насекомите, когато те се движат по обичайните си пътища към храната.

Активното вещество на ФЕНДОНА е толкова ефикасно, че предизвиква излизането на насекомите от скривалищата им за 5 мин., парализира ги до 30 мин. и причинява смърт до 24 часа.

Фендона 60 СК е препарат с изключително бързо действие и максимално щадящ околната среда. Препаратът е безопасен за хора и животни.

Ниската концентрация на Фендона за борба с кърлежи го прави предпочитан продукт за обработка на тревни площи, градини, дворове.

 

Дозиране:

- за борба с хлебарки - 10 мл в 1 литър вода, покриват 20 кв.м. обработвана площ;

- за комари,мухи и бълхи - 5 мл. в 1 литър вода, покриват 20 кв.м. обработвана площ;

- за кърлежи и мравки -  1 мл. в 1 л вода, покриват 20 кв. м. обработвана площ.

ФЕНДОНА е регистрирана в 75 страни в света и е класифицирана от СЗО като препарат с най-слаба токсичност.

Начин на употреба на ФЕНДОНА 60 СК:

Пръскане против хлебарски с Фендона 60 СК - с приготвения работен разтвор от Фендона напръскайте всички места, където сте забелязали наличието на хлебарки. Наблегнете на топлите места, където обикновено се крият хлебарките, като печки,зад хладилници, щрангове, кухненски шкафове, цепнатини и фуги. Опръскайте обилно с фендона навсякъде, където се крият вредителите. След обработка с препарата напуснете помещението за около 2 часа. Не измивайте обработените площи с Фендона поне 24 ч. При необходимост обработката с Фендона се повтаря след 7 дни.

Пръскане против комари, мухи и бълхи с Фендона 60 СК - с приготвения работен разтвор от фендона напръскайте срещу комари зелените части на двора, както и входовете към обекта, който желаете да защитите. Внимателно наблегнете на места с висока растителност, както и със застояла вода и локви. За най-добър ефект е необходимо да повторите обработката след дъжд или след 14 дни. При пръскане срещу мухи с Фендона 60 СК с приготвения разтвор напръскайте местата, където забележите висока концентрация на мухи. Повторете обработката при необходимост. Срещу бълхи напръскайте обилно до омокряне всички места, където забележите наличието на бълхи, обработката се повтаря при необходимост или след 7 дни.

Пръскане против кърлежи и мравки с Фендона 60 СК - с приготвения работен разтвор от фендона напръскайте, където забележите наличието на кърлежи или мравки. Препаратът е изключително ефективен срещу тези вредители и действието му е бързо. При необходимост повторете обработката.

 

 

  • Производител: BASF - Германия

 

Можете да закупите Фендона и в по-големи опаковки от тук: Фендона 500 мл..

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
Използвайки сайта, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация може да прочетете тук.