Menu
Your Cart

Борба с мишки и плъхове

Марка: Ридекс
Riddex Pro Plus - уред против гризачи, хлебарки, мравки, паяци Отървете дома си на плъхове, мишки и хлебарки и други досадни вредители! Както сте виждали по телевизията, просто включвате Riddex Pro Plus и уредът започва да работи веднага! "Риддекс Про Плюс" превръща дома ви в една невиди..
24.99 лв
Марка: Дератизационна кутия
Дератизационна кутия за плъхове - черна с висок капак Модел: EA 703F Сигурно заключване на две места.   Габарити: 29.4 x 21.6 x 10.6 сm • използва се, както вътре така и извън  сгради • много здрава, устойчива на лоши атмосферни условия • затваря се с ключ, безо..
9.00 лв
Марка: БРОДИМОР
БРОДИМОР РОДЕНТ - ДОМИНАТОР - ПРОДУКТ ЗА БОРБА С ГРИЗАЧИ АДВ: БРОДИФАКУМ 0,005%/100g С готовата примамка се третират зоните и местата с доказана активност на гризачите. Разходните норми са съответно: - за плъхове - от 40 до 80 гр. на отровна точка през 5-10 метра в зависимост от ..
3.20 лв
Дуал Соник Електронен уред срещу вредители Дуал Соник Електронен уред срещу вредители
Нов Търсен
Марка: Дуал Соник Електронен уред срещу вредители
Описание: Продуктът е екологичен и не е опасен за хора и домашни животни. Керамичните говорители излъчва звук в определен честотен спектър, който отблъсква вредителите. Звуковите вълни не могат да бъдат чути от хора. Честотен спектър:  30K - 65 KHz Захранващо напрежение: 220 V ..
29.00 лв
Марка: Електронен Уред Срещу Вредители ЕКСПЕЛЕР
Качествен уред с оптимално действие. Действа ефективно срещу хлебарки, комари, мухи, паяци, мравки, мишки. Включва се директно към контакта в електрическата мрежа. (Захранване: 90V-250V/50Hz-60Hz). Уредът работи ефективно в една стая. Мощност: 3-9W. Изходна ..
23.00 лв
ЕЛЕКТРОННА КОТКА - за борба с вредители
Търсен Out Of Stock
Марка: Електронна котка
ЕЛЕКТРОННА КОТКА - за борба с вредители Описание: Качествен уред с оптимално действие. Уредът трябва да е разположен на поне 20 см. от пода. Около уреда не трябва да има мебели или други предмети, които поглъщат улразвуковите вълни, тъй като това намаля действието. Вклю..
25.00 лв
Марка: Ефект паста
ЕФЕКТ паста Отрова за плъхове и мишки   Активно вещество: Дифенакум   Опаковка: 10 кг.   Ефект паста е професионална отрова за плъхове и мишки под формата на паста. Препарата е предназначен за контрол на гризачи(мишки и плъхове). Поради уникалната си формула от..
120.00 лв
Марка: Капан за мишки и плъхове
Класически механичен капан за мишки и плъхове 100%  чисто нов и висококачествен продукт Класически дизайн на капана за мишки, бърз и ефективен с лесно презареждане на примамката. Задейства се веднага дори при слаб допир, това предоставя сигурно улавяне на вредителя. Поставя се за с..
5.00 лв
Марка: Ital Tiger
ОТРОВА ЗА МИШКИ КРИСИНАЯ СМЕРТ (RAT'S DEATH No1) Родентицидна паста за борба с гризачи. Продукт готов за употреба. Начин на употреба: Препаратът се поставя на купчинки на местата или в близост до тях, където са забелязани гризачите или следи от тях. Поставете от препарата  по пътища..
3.90 лв
Марка: Леплив капан за мишки и плъхове
Леплив капан за мишки и плъхове - Леплив капан готов за употреба. - Със силно лепило, нетоксичен, без вредни химически вещества. - Уникален нетоксичен начин за улавяне на гризачи...
5.50 лв
Марка: Капан за мишки
Механичен капан за мишки и плъхове Мощен капан срещу мишки и плъхове. Икономичен и подходящ за многократна употреба. Бърз и ефективен капан за мишки и плъхове с лесно презареждане на примамката. Капанът за мишки се задейства веднага дори при слаб допир, това предоставя сигурно улавяне на ..
6.00 лв
Марка: ОТРОВА ЗА МИШКИ ЖИТО ЧЕРВЕНА 100 гр.
ОТРОВА ЗА МИШКИ ЖИТО ЧЕРВЕНА 100 гр. Начин на употреба: Преди да се постави примамката, се проверяват нападнатите места внимателно, за да се установят местата, през които гризачите влизат, гнездят и се хранят. Проверяват се тъмните ъгли, местата, където се натрупва боклук, таванските пом..
0.80 лв
Показва 1 до 12 от 22 (2 страници)