Menu
Your Cart

Акватен течност Aquatain AMF - 1 л.

Акватен течност Aquatain AMF - 1 л.
Нов
Акватен течност Aquatain AMF - 1 л.
  • Наличност: На склад
  • Марка: Aquatain
68.40 лв

АКВАТЕН ТЕЧНОСТ - 1 литър


AQUATAIN AMF ™ REV 01/2018 Не е биоцид по смисъла на чл. 3, ал. 528/2012. РЕШЕНИЕ (ЕС) 2015/655 НА КОМИСИЯТА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ (ЕС) 2015/655 от 23 април 2015 г.] ПРОДУКТ ЗА ЕКОЛОГИЧЕН КОНТРОЛ НА ЖИЗНЕНИЯ ЦИКЪЛ НА КОМАРИТЕ.

В 100 g продукт:
Полидиметилсилоксан (PDMS силикон) 89.00 g, инертни съставки и носители 11гр.
Aquatain AMF ™ е екологичен, уникален продукт от следващо поколение за контрол на ларвите на комарите. Aquatain AMF е течен продукт, съдържащ силикон и може лесно да се прилага за стояща или прясна вода, където образува ултра-фин филм за покриване на цялата и площ. Неговото физично и механично действие остава ефективно най-малко 4 седмици.

В съответствие с действащите закони, Aquatain AMF не е опасен за здравето и няма да има негативно въздействие върху водната среда. Продуктът е гарантиран от производителя като подходящ изключително за контрол на комарите. Неподходящ е за други приложения. PDMS няма да промени стойностите  на температурата, рН, насищане с кислород, твърдост, амоняк или азотни съединения на водата. По-специално, нивата на насищане с кислород попадат в допустимите нива за живот на водните растения и животни. Тестовете, извършени от сертифициращите органи, установяват, че PDMS може да се използва в питейната вода.

Не се създава резистентност поради чисто механичното действие на продукта. Област на приложение:
Aquatain AMF е предназначен за употреба при застояла и прясна вода: езера, резервоари, оризови полета, канали, шахти, дерета, водни резервоари, чинийки, кофи, септични ями, гуми, улуци и др.

Продуктът има изключително физическо и механично действие. Финият силиконов филм, който се образува върху повърхността на водата след прилагане, блокира правилното развитие на незрелите форми на комара (ларва и какавида). Той пречи на ларвите и какавидите да поемат кислорода, от който се нуждаят, за да се развият във възрастни, в резултат на което се задушават. В действителност, тя пречи на ларвите и какавидите да се прикрепят към повърхността на водата, за да вземат необходимия от въздуха кислород, за да оцелеят. Създаденото ниско повърхностно напрежение оказва влияние и върху процеса на snasqneto на яйца, тъй като възрастните женски не снасят яйцата си върху третираната вода. Нанесете 1 ml неразреден продукт на m2 от водната повърхност. Нанесете 1-5 ml (препоръчителна доза 2 ml) от продукта за всеки люк,  и шахта на канализацията, в зависимост от наличното органично вещество. Предлагаме продуктът да се използва с оборудване "Larvamatic". Според обработваната повърхност е достатъчно да се излее препоръчваното количество AQUATAIN AMF и за кратко време повърхността да се покрие равномерно.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
Използвайки сайта, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация може да прочетете тук.