Menu
Your Cart

Акватен капсули Aquatain drops - 15 бр.

Акватен капсули Aquatain drops - 15 бр.
Акватен капсули Aquatain drops - 15 бр.
  • Наличност: На склад
  • Марка: Aquatain
11.50 лв

AQUATAIN DROPS REV 01/2018 Акватен дропс не е биоцид по смисъла на член 3, параграф 1, буква а) от Регламент на ЕС №. 528/2012. [РЕШЕНИЕ (ЕС) 2015/655 НА КОМИСИЯТА ЗА ПРИЛАГАНЕ (ЕС) 2015/655 от 23 април 2015 г.] ПРОДУКТ ЗА ГОТОВО ИЗПОЛЗВАНЕ В КАПСУЛИ ЗА ЕКОЛОГИЧЕН КОНТРОЛ НА ЖИЗНЕНИЯ ЦИКЪЛ НА КОМАРИ

Капките на Aquatain съдържат 0,25 мл течен продукт.

Състав на течността вътре в капсулите: 100 g течен продукт съдържа: полидиметилсилоксан (PDMS силикон) 89.00 g инертни съставки и носители 11.00 g

Характеристики и област на приложение:
Aquatain Drops е екологичен, уникален продукт от следващо поколение за контрол на жизнения цикъл на комарите. Всяка капсула от Aquatain Drops е направена с целулозни производни и е напълно разградима във вода. Той съдържа 0,25 мл течност на базата на PDMS, която чрез образуване на ултра фин филм над повърхността на водата предотвратява развитието на комари. Предотвратява приема на кислород от който ларвите се нуждаят, за да се развият във възрастни форми и предотвратява правилното развитие на комара в неговите незрели стадии (ларви и какавиди). Физичното и механично действие на Акватен дропс ще остане ефективно и ще остане в сила най-малко 4 седмици. Aquatain Drops предпазва околната среда и е напълно безопасен за употреба.

Капките Aquatain могат да се използват на малки количества неподвижна или стояща вода в домашна среда (чинийки за растения, кладенци, битови канали, улуци, дренажни канали, резервоари за вода, контейнери за вода, гуми и др.).
Обхват и дози:
• Малки количества застояла вода (чинийки под саксии, саксии и др.): Използвайте 1 капсула.
• Средни количества застояла вода (вътрешни канали в дворове, улуци и др.): Използвайте 1-4 капсули според количеството налично органично вещество.
• Като цяло, използвайте 4 ml капсули на m2 от повърхността на водата.
• Използвайте отново капсулите поне на всеки 4 седмици или след обилни валежи. Капсулите се разтварят във вода в рамките на 1-4 часа, в зависимост от температурата на околната среда. Не се изисква специално лично защитно оборудване.
 Съхранение Пазете от окислители. Да се пази от деца и домашни любимци. След употреба затворете опаковката. Валидност: използвайте в рамките на 36 месеца от датата на производство.
Препоръчителни условия на съхранение: температура на околната среда 15 ° C-25 ° C; относителна влажност (R.H.): 35% -65%.

Опаковка от 15 капсули (1 блистер).

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
Използвайки сайта, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация може да прочетете тук.