Menu
Your Cart

АЙКЪН 10 CS 20 мл. срещу инсекти

АЙКЪН 10 CS 20 мл. срещу инсекти
Търсен
АЙКЪН 10 CS 20 мл. срещу инсекти
  • Наличност: На склад
  • Марка: АЙКЪН 10 CS
6.90 лв

АЙКЪН 10 CS 20 мл. срещу инсекти

Състав: Микрокапсулиран ламбда цихалотрин: 100 г/л

Употребява се срещу насекоми и вредители в битови помещения, конюшни, около складови помещения, обори, навеси, паркове, тревни площи и др.

Айкън е пиретроиден инсектицид, формулацията е суспензия микрокапсули.

Указания за употреба:

На открито АЙКЪН 10 CS - 20 мл. - срещу мухи, комари, мравки, хлебарки, бълхи, дървеници и други насекоми - 5 мл. в 1 л вода, като 1 л. вода покрива площ от 20 кв. м.
Една опаковка от препарата (20 мл.), разредена в 4 литра вода е достатъчна за обработка на 80 кв.м.

На открито  АЙКЪН 10 CS - 20 мл. - срещу кърлежи - 2,5 мл. в 1 л. вода, като 1 литър покрива площ от 20 кв.м.
Една опаковка от препарата (20 мл.), разредена в 8 литра вода, е достатъчна за обработка на 160 кв.м.

На закрито  АЙКЪН 10 CS - 20 мл. - първоначална обработка срещу мухи, комари, мравки, хлебарки, бълхи, дървеници и други насекоми - 10 мл в 1 л. вода, като 1 л. вода покрива 20 кв. м.
Една опаковка от препарата (20 мл.), разредена в 2 литра вода, е достатъчна за обработка на 40 кв.м.

На закрито  АЙКЪН 10 CS - 20 мл. - поддържаща обработка срещу мухи, комари, мравки, хлебарки, бълхи, дървеници и други насекоми - 5 мл в 1 л. вода, като 1 л. вода покрива 20 кв. м.
Една опаковка от препарата (20 мл.), разредена в 4 литра вода, е достатъчна за обработка на 80 кв.м.

 

Спектър на действие:
Айкън е високоефективен биоцид с контактно и стомашно действие с много бърз първоначален ефект и сравнително дълго последействие.

Има също и репелентно (отблъскващо) действие.

Микрокапсулирана суспензия, съдържаща пречистен ламбда цихалотрин. Високо ефективната формулация от микрокапсули осигурява изключително дълго остатъчно действие и защита на препарата от вредните външни условия /висока температура, слънчева светлина и влага/. Подходящ е за приложение в обекти, в които не се допуска наличието на миризма или замърсяване на повърхостите.

​Съвети за безопасност на Айкън 10 КС:

При контакт с очите : Незабавно промиване с разтвор за промиване на очи или чиста вода като клепачите се държат отворени най-малко в продължение на 15 минути. Незабавно да се потърси лекарска помощ.
 
При контакт с кожата : Незабавно отстраняване на замърсеното облекло. Незабавно измиване на кожата с вода, последваноот измиване със сапун и вода. Това е от съществено значение, за да се сведе до минимум контакта с кожата. Замърсеното облекло трябва да се изпере преди повторна употреба.
 
При вдишване : Незабавно изнасяне на пациента на чист въздух да стои на топло и да почива. Като предохранителна мярка да се потърси лекарски съвет.
При поглъщане : При поглъщане незабавно да се потърси лекарски съвет като му се покаже опаковката, етикета или настоящия информационен лист, ако е възможно. Да не се предизвиква повръщане.
 
Работа и съхранение:
Преди употреба на Айкън внимателно да се прочете етикета.
 
Съвети за безопасна работа : Да се избягва контакт с кожата и очите. Да не се вдишва разтвора. При работа да не се яде, пие или пуши. Да се измиват лицето и ръцете преди ядене, пиене или пушене.
 
Да се съхранява в оригинални, плътно затворени опаковки, далеч от достъпа на деца. Да се държи далеч от храни, напитки и фуражи.
Физически и химически устойчив за най-малко 2 години, при съхранение в оригинална, неотваряна опаковка, при стайна температура.

Производител: Швейцария

 

Може да закупите Айкън в по-голяма опаковка от тук - Айкън 250 мл..

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
Използвайки сайта, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация може да прочетете тук.