Menu
Your Cart

Борба с къртици

Марка: Ефект паста
ЕФЕКТ паста Отрова за плъхове и мишки   Активно вещество: Дифенакум   Опаковка: 10 кг.   Ефект паста е професионална отрова за плъхове и мишки под формата на паста. Препарата е предназначен за контрол на гризачи(мишки и плъхове). Поради уникалната си формула от..
130.00 лв
Марка: Solar repeller
Соларен ултразвуков уред против змии, къртици и сляпо кучеРаботи 5 дни непрекъснато след 8 часа зареждане на слънце.Цвят: зеленМатериали: Най-висококачествена ABS пластмасаБатерия: 600mAhЧестота: 400-1000 MHzКонсумирана мощност: 0.01W (работно време), консумират 100mA за 24 часаПродължителност на ви..
29.99 лв
Марка: Сторм
СТОРМ 9 кг. отрова за мишки и плъховеАктивно вещество: 0,0025% Флокумафен Родендицид за унищожаване на вредните гризачи в бита, жилищни и индустриални сгради, складове, болници, хранилища, канализация и др. Механизъм на действие Сторм e високоефективна примамка за борба срещу плъхове и..
299.92 лв
Марка: Solar Repeller
Информация за продукта: Предава ултразвук чрез вибрации. Устройството излъчва ултразвук, който влияе на подземните вредители (къртици, сляпо куче), както и на змиите. Устройството е с много добър превантивен ефект. Ултразвукът кара животните да се чувстват в опасност и това ги отпъжда от зо..
35.00 лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Използвайки сайта, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация може да прочетете тук.