Menu
Your Cart

Ултразвуков уред за борба с гризачи, комари и инсекти

Ултразвуков уред за борба с гризачи, комари и инсекти
Търсен Неналичен
Ултразвуков уред за борба с гризачи, комари и инсекти
  • Наличност: Неналичен
  • Марка: Ultrasonic Repeller
23.00 лв

Уморени сте от борбата с насекоми и гризачи? Най-новата технология за противодействие срещу вредители в момента е достъпна за вас -  Ултразвуков уред за борба с гризачи, комари и инсекти Pest Repeller.

Домът ви е пълен с насекоми, хлебарки и мишки? Това е ужасно! Но сега вече има решение на тези проблеми! Това е новият Pest Repeller(Пест Репелер)!

Това революционно устройство използва цифрови технологии на базата на електромагнитни импулси. Те се предават чрез окабеляването по стените в дома ви и по този начин достигат до местата, където живеят и се размножават хлебарки, плъхове и паяци. Тези импулси ще накарат насекомите да се чувстват толкова ужасно, че те ще напуснат дома ви завинаги!

Има и още нещо! Pest Repeller (Пест Репелер) притежава и ултразвукова технология, която премахва мухите и комарите. Pest Repeller е най-добрият начин да се отървете от плъхове, хлебарки, мишки, паяци, търтеи, мухи, комари и всякакви насекоми.

Просто трябва да включите устройството Pest Repeller (Пест Репелер) в контакта и това е всичко. Позволете на Pest Repeller да защити къщата ви, цялия апартамент или промишлена сграда до 200 м2. Толкова е лесно!

Pest Repeller Ултразвуков уред за борба с мишки, комари и инсекти е едно от най-ефективните устройства, предлагани на пазара, което ви предпазват от всички видове насекоми. Той работи 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, за да предпазва вас и семесйтвото ви. Не е необходима подмяна. Безопасен е за цялото ви семейство и домашните любимци.

Pest Repeller (Пест Репелер) е решението, което винаги сте търсели. С него защитавате до 200 м2 площ.

УЛТРАЗВУКОВ ЕЛЕКТРОНЕН УРЕД ЗА БОРБА С НАСЕКОМИ ГРИЗАЧИ МИШКИ,ПЛЪХОВЕ И СЪСЕЛИ
 ПРИНЦИП НА РАБОТА:

Уредът използва комбинирано въздействие на ултразвук, електромагнитно излъчване за постигане на максимална ефективност в борбата с вредителите. Ултразвуковите вълни и интензивната светлина атакуват гризачите когато са извън укритията си. Електромагнитните импулси се разпространяват по кабелите на електроинстацията и атакуват неприятелите в укритията им. Това нарушава жизнените им функции и предизвиква паника сред тях. Гризачите престават да се хранят и размножават и в последствие напускат охранаваната площ. Формата и честотата на излъчваните импулси се променя постоянно за да се избегне привикването на гризачите към тях. Уредът отблъсква напълно вредните насекоми - мравки, дървеници, паяци и гризачи – мишки, плъхове.

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА:

Включете уреда към захранване 220V в близост до охраняваната площ. Индикаторните лампички светват последователно, което е индикация за работа на уреда. Изберете един от трите режима на работа. За постигане на максимален ефект оставете уреда да работи постоянно. Пазете устройството от вода и пряка слънчева светлина. 

- Профилактични мероприятия:

Това, което благоприятства появата на гризачи са откритите храни и хранителни отпадъци. Прибирайте хранителните продукти и изхвърляйте отпадъците. Добрата битова хигиена и неприятелите рядко се срещат заедно. Добре е преди използването на уреда да осигурите изходи от помещенията. Така ще ускорите ефекта. След напускането на гризачите затворете всички входове и замажете дупките в стените и пода. Добрата профилактика ускорява и повишава ефекта от работата на ултразвиковия уред за борба с

гризачи. 

- Работни режими:

- Режим  1 L

Преместете левият превключвател надолу - уредът излъчва електромагнитни импулси и ултразвукови вълни с висока честота, нечуваема за хора и едри животни;

- Режим  2 H

Преместете левият превключвател нагоре - уредът излъчва електромагнитни импулси и ултразвукови вълни с ниска и висока честота. Tози режим е подходящ срещу гризачи – мишки и плъхове.

ОЧАКВАНА ЕФЕКТ:

Първоначалният ефект от работата на уреда се проявява след 3-10 дни, а максимален ефект се постига след още около седмица. През този период вероятно ще забележите повишена активност на гризачите. Това е нормално – под въздействие на ултразвука и електромагнитните импулси те напускат укритията си а в последствие и помещенията. След това гризачите изчезват почти изцяло. Използването на допълнителни средства (капани, примамки, др.) през този период дава много висок ефект.

ВНИМАНИЕ:

  -Не поставяйте прегради пред уреда - това силно намалява ефекта;

-  Наличието на меки предмети в помещението (тапицирани мебели, килими, др.) намалява ефективността 30-50%. В този случай е удачно да поставите още един уред в помещението;

Не използвайте удължители - това намалява ефективността на уреда. 

НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

Предотвратява ли устройството случайни посещения на гризачи?

Да. Уреда създава среда, която е непоносима за гризачите и дори случайно да попаднат в охраняваната територия, те не могат да се установят там. Затова скоро изчезват моментално.

Какво може да предизвика случайни посещения на гризачи?

Преди всичко лошата битова хигиена и откритите храни и хранителни отпадъци. Освен това резките климатични промени често предизвикват миграция при гризачите.

Електронният уред за борба с гризачи влияе ли на домашните животни?

Не. Влияе само на гризачи и някои видове насекоми.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

Захранващо напрежение:

220V/50Hz

Консумирана мощност: 7W

Ефективна площ: 200 кв.м.

Работна честота:

-Режим =1= 20 - 36 kHz

-Режим =2= 20 - 65 kHz

 

Гаранция 12м. 

 

Можете да разгледате и други електронни уреди срещу вредители ТУК, както и Riddex Pro Plus.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
Използвайки сайта, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация може да прочетете тук.