Menu
Your Cart

Симетрол Алфа 1 л.

Симетрол Алфа 1 л.
Неналичен
Симетрол Алфа 1 л.
  • Наличност: Неналичен
  • Марка: Симетрол Алфа 1 л.
68.00 лв

Симетрол Алфа 1 л.

4 % Алфациперметрин 4 g / 100 g , 4 % Тетраметрин 4g / 100 g ,1 %
Пирипроксифен 1g / 100g, 20 % Пиперонил Бутоксид 20 g / 100 g –
течен емулсионен концентрат

Начин на действие
Симетрол алфа е специално разработен иновативен широкоспектърен инсектицид отличаващ се с опустошително действие срещу основните вредители в домашни, обществени и индустриални помещения. Благодарение на четирите си компонента той прочиства, контролира и има дълго остатъчно действие. Алфациперметрина и Тетраметрина се отличават с бърз ефект, стабилност при топлина и слънчева светлина, а Пиперонил бутоксида е синергичен компонент, който усилва действието на останалите съставки и има дълъг остатъчен ефект. Пирипроксифенът нарушава хормоналния баланс при инсектите и води до стерилитет при възрастните.

Спектър на действие
Симетрол алфа е специално разработен за контрол на пълзящи вредители като хлебарки, мравки, бълхи, дървеници и др.
Разрешен е за употреба както на закрито така и на открито в (обекти с обществено предназначение (офис сгради, хотели; магазини), болници (с изключение на заети отделения ), превозни средства; обекти на хранително-вкусовата промишленост, празни складове за хранителни продукти и други суровини и материали, празни селскостопански складове, в и около казарми, обори и птицеферми, селскостопански постройки, както и помещения за животновъдни продукти; сметища, кофи за отпадъци , тревни площи, паркове, алеи, градски градини, пасища, ниска растителност и др.

Приложение
Симетрол алфа е концентрат. От него се приготвят водни работни разтвори и се прилага както с механични така и с моторни пръскачки за професионална употреба.

Производител: Zenith Crop Sciences, Aubuendt 36,Vaduz

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
Използвайки сайта, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация може да прочетете тук.