Menu
Your Cart

Родентициди

Марка: Дератизационна кутия
Дератизационна кутия за плъхове - черна с висок капак Модел: EA 703F Сигурно заключване на две места.   Габарити: 29.4 x 21.6 x 10.6 сm • използва се, както вътре така и извън  сгради • много здрава, устойчива на лоши атмосферни условия • затваря се с ключ, безо..
9.00 лв
Марка: БРОДИМОР
БРОДИМОР РОДЕНТ - ДОМИНАТОР - ПРОДУКТ ЗА БОРБА С ГРИЗАЧИ АДВ: БРОДИФАКУМ 0,005%/100g С готовата примамка се третират зоните и местата с доказана активност на гризачите. Разходните норми са съответно: - за плъхове - от 40 до 80 гр. на отровна точка през 5-10 метра в зависимост от ..
3.20 лв
ЕФЕКТ паста Отрова за плъхове и мишки 10 кг.
Нов Търсен
Марка: Ефект паста
ЕФЕКТ паста Отрова за плъхове и мишки   Активно вещество: Дифенакум   Опаковка: 10 кг.   Ефект паста е професионална отрова за плъхове и мишки под формата на паста. Препарата е предназначен за контрол на гризачи(мишки и плъхове). Поради уникалната си формула от..
120.00 лв
Крисиная Смерт 10 кг. срещу гризачи
Нов Търсен
Марка: Крисиная Смертъ
ОТРОВА ЗА МИШКИ КРИСИНАЯ СМЕРТ (RAT'S DEATH No1) 10 кг. Родентицидна паста за борба с гризачи. Продукт готов за употреба. Начин на употреба: Препаратът се поставя на купчинки на местата или в близост до тях, където са забелязани гризачите или следи от тях. Поставете от препарата  по път..
126.00 лв
Марка: Ital Tiger
ОТРОВА ЗА МИШКИ КРИСИНАЯ СМЕРТ (RAT'S DEATH No1) Родентицидна паста за борба с гризачи. Продукт готов за употреба. Начин на употреба: Препаратът се поставя на купчинки на местата или в близост до тях, където са забелязани гризачите или следи от тях. Поставете от препарата  по пътища..
3.90 лв
Марка: ОТРОВА ЗА МИШКИ ЖИТО ЧЕРВЕНА 100 гр.
ОТРОВА ЗА МИШКИ ЖИТО ЧЕРВЕНА 100 гр. Начин на употреба: Преди да се постави примамката, се проверяват нападнатите места внимателно, за да се установят местата, през които гризачите влизат, гнездят и се хранят. Проверяват се тъмните ъгли, местата, където се натрупва боклук, таванските пом..
0.80 лв
Марка: ОТРОВА ЗА МИШКИ ЖИТО ЧЕРВЕНА 200 гр.
ОТРОВА ЗА МИШКИ ЖИТО ЧЕРВЕНА 200 гр. Начин на употреба: Преди да се постави примамката, се проверяват нападнатите места внимателно, за да се установят местата, през които гризачите влизат, гнездят и се хранят. Проверяват се тъмните ъгли, местата, където се натрупва боклук, таванските пом..
1.40 лв
Марка: СТОРМ 40 ГР. - БЛОКЧЕТА СРЕЩУ ГРИЗАЧИ
СТОРМ 40 ГР. - БЛОКЧЕТА СРЕЩУ ГРИЗАЧИ Родентициден препарат. АДВ: Флокумафен 0,005% Сторм е родентицид-антикоагулант от 2-ро поколение за унищожаване на обикновената полевка на полето както и на всички видове плъхове и мишки в бита.  ..
3.00 лв
СТОРМ блокчета 9 кг. отрова за мишки и плъхове
Нов Търсен
Марка: Сторм
СТОРМ 9 кг. отрова за мишки и плъховеАктивно вещество: 0,0025% Флокумафен Родендицид за унищожаване на вредните гризачи в бита, жилищни и индустриални сгради, складове, болници, хранилища, канализация и др. Механизъм на действие Сторм e високоефективна примамка за борба срещу плъхове и..
216.00 лв
Марки: FARMA - CHEM SA Марка: ТемоБи ЛЕПИЛО ЗА ГРИЗАЧИ
ТемоБи ЛЕПИЛО ЗА ГРИЗАЧИ (135 гр)     Кога помага? Когато трябва да се справим с атаките на плъхове и мишки, особено в случаи, когато не могат да бъдат използвани биоциди.     Как действа? Смъртоносен капан за гризачи, ТемоБи е оригинално итал..
4.50 лв
Марка: Тунел за плъхове
МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ТУНЕЛ ЗА ПЛЪХОВЕ ПРИМАМКА  Модел: PA 101F   Габарити: 37.2 x 16.1 x 12.7 сm • Икономична и безопасна примамка за плъхове, предназначена за употреба на открито, така и за използване вътре в сградите. • Устойчива на лоши атмосферни условия; изработе..
10.00 лв
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)
Използвайки сайта, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация може да прочетете тук.