Menu
Your Cart

Родентициди

Марка: Murin Facoum паста
Murin Facoum паста - 10 кг. отрова за мишки и плъховеВид на препарата:Мека паста, готова примамкаАктивно вещество:0.05 г/кг бродифакумПредназначение:За контрол на плъхове и мишки на закрито, както и в паркове, сметища и други площи на откритоНачин на прилагане Залага се в кутии на места, където..
130.00 лв
Марка: Аптират паста
АПТИРАТ ПАСТА ПРО ОТРОВА ЗА МИШКИ И ПЛЪХОВЕ 1.5 кг. е готова за употреба отровна родентицидна примамка под формата на паста.Опаковка: 1,5 кг. (150 пакетчета)Готова за употреба родентицидна примамка под формата на паста за контрол числеността на синантропни гризачи: домашна мишка (Mus musculus), сив ..
23.80 лв
Марка: Дератизационна кутия
Дератизационна кутия за плъхове - черна с висок капак Модел: EA 703F Сигурно заключване на две места.   Габарити: 29.4 x 21.6 x 10.6 сm • използва се, както вътре така и извън  сгради • много здрава, устойчива на лоши атмосферни условия • затваря се с ключ, безо..
9.00 лв
ДОМИНАТОР - ПРОДУКТ ЗА БОРБА С ГРИЗАЧИ
Неналичен
Марка: БРОДИМОР
БРОДИМОР РОДЕНТ - ДОМИНАТОР - ПРОДУКТ ЗА БОРБА С ГРИЗАЧИ АДВ: БРОДИФАКУМ 0,005%/100g С готовата примамка се третират зоните и местата с доказана активност на гризачите. Разходните норми са съответно: - за плъхове - от 40 до 80 гр. на отровна точка през 5-10 метра в зависимост от ..
3.20 лв
Екзекутор отрова за мишки и плъхове жито червена - 1 кг.
Нов Търсен
Марка: Примамка срещу гризачи
Екзекутор отрова за мишки и плъхове жито червена - 1 кг.АДВ: Бромадиалон 0.0025 g/100 gПреди да се постави примамката, се проветряват нападнатите места внимателно, за да се установят местата, през които гризачите влизат, гнездят и се хранят. Проверявайте тъмните ъгли, местата, където се натрупва бок..
7.00 лв
Марка: Ефект паста
ЕФЕКТ паста Отрова за плъхове и мишки   Активно вещество: Дифенакум   Опаковка: 10 кг.   Ефект паста е професионална отрова за плъхове и мишки под формата на паста. Препарата е предназначен за контрол на гризачи(мишки и плъхове). Поради уникалната си формула от..
130.00 лв
Марка: Крисиная Смертъ
ОТРОВА ЗА МИШКИ КРИСИНАЯ СМЕРТ (RAT'S DEATH No1) 10 кг. Родентицидна паста за борба с гризачи. Продукт готов за употреба. Начин на употреба: Препаратът се поставя на купчинки на местата или в близост до тях, където са забелязани гризачите или следи от тях. Поставете от препарата  по път..
163.00 лв
Марка: Ital Tiger
ОТРОВА ЗА МИШКИ КРИСИНАЯ СМЕРТ (RAT'S DEATH No1) Родентицидна паста за борба с гризачи. Продукт готов за употреба. Начин на употреба: Препаратът се поставя на купчинки на местата или в близост до тях, където са забелязани гризачите или следи от тях. Поставете от препарата  по пътища..
3.90 лв
Марка: ОТРОВА ЗА МИШКИ ЖИТО ЧЕРВЕНА 100 гр.
ОТРОВА ЗА МИШКИ ЖИТО ЧЕРВЕНА 100 гр. Начин на употреба: Преди да се постави примамката, се проверяват нападнатите места внимателно, за да се установят местата, през които гризачите влизат, гнездят и се хранят. Проверяват се тъмните ъгли, местата, където се натрупва боклук, таванските пом..
0.80 лв
Марка: ОТРОВА ЗА МИШКИ ЖИТО ЧЕРВЕНА 200 гр.
ОТРОВА ЗА МИШКИ ЖИТО ЧЕРВЕНА 200 гр. Начин на употреба: Преди да се постави примамката, се проверяват нападнатите места внимателно, за да се установят местата, през които гризачите влизат, гнездят и се хранят. Проверяват се тъмните ъгли, местата, където се натрупва боклук, таванските пом..
1.40 лв
Марка: Ратимор блокчета
РАТИМОР блокчета отрова за гризачи - 8 кг.Парафиновото блокче от 25гр.АДВ: БромадиалонПодходящо за ползване в нападнати територии с влага като канали, шахти, тоалетни и т.н. Активността му е около 4 месеца.Съдържа Битрекс, горчива съставка която предизвиква повръщане при неволно поемане от хора и до..
144.00 лв
Марка: Ратимор Паста
РАТИМОР ПАСТА отрова за мишки и плъхове 15 кг.Ратимор Паста e с активна субстанция бромадиолон. Примамката замества естествената храна на битовите вредители.Особено подходяща форма за приложение в обекти с достатъчно естествена храна. Съдържа три вида месо, какао на прах, сухо мляко, антрактант, жив..
189.00 лв
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)
Използвайки сайта, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация може да прочетете тук.