Menu
Your Cart

ЕКСПЕЛ СНЕЙК СЪЧКИ 250 ГР. - РЕПЕЛЕНТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИТЕ

ЕКСПЕЛ СНЕЙК СЪЧКИ 250 ГР. - РЕПЕЛЕНТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИТЕ
Търсен
ЕКСПЕЛ СНЕЙК СЪЧКИ 250 ГР. - РЕПЕЛЕНТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИТЕ
  • Наличност: На склад
  • Марка: Експел Снейк
36.00 лв

ЕКСПЕЛ СНЕЙК СЪЧКИ 250 ГР. - РЕПЕЛЕНТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИТЕ

Описание на продукта: Малки парчета дърво, напоени с миризма на дим.

• Начин на действие: Доказано е, че в случаи на пожари, змиите успяват да се спасят, поради тяхната способност да възприемат миризмата на дим от много далечни разстояния. Миризмата на дим причинява чувство на паника в змиите и ги принуждава да напуснат района, тъй като усещат опасността от пожар. Експел за защита от змии е продукт, който защитава от змии поради наличието на миризма на дим, подобна на тази на изгорели дърва.

• Начин на приложение: Разнесете ЕКСПЕЛ СНЕЙК на ръка по външния периметър около зоната, която искате да защитите. Така образувате защитна зона около мястото, която пречи на змията да влезе. Най‐подходящото време за обработка е през пролетта, когато температурата на въздуха се покачва (над 20°С) и змиите се събуждат от зимен сън, мигрирайки към населените райони за храна. Препоръчително е да повторете 2‐3 пъти обработката през лятото и есента за да защитите зоната до октомври.

  1. Продукта се нанася директно върху земята, в скалисти терени, каменни кариери, на подове от дърво или камък, близо до изворите и други източници на вода, в близост до потоци, на места с интензивна растителност, в изоставени земи или зони богати на плевели, в области с отпадъчни материали.
  2. Експел за защита от змии е идеален продукт за свободни или организирани къмпинг места, вили, складове или промишлени обекти разположени в селските райони.
  3. Благодарение на специалната си формула продуктът не се измива лесно от дъжд и не се пренася от вятъра. Продукта е изработен така, че да се слива със средата, в която се поставя.
  4. След проливен дъжд, се препоръчва повторно прилагане на продукта.
  5. При установяване на наличие на змийско гнездо, обработете в кръг, възможно най‐близо около него, като оставите пролука в обръча, за да позволите на змиите да избягат. След 2‐3 дни повторете обработката, като затворите обръча за да избегнете завъщането на змиите в гнездото.

 

 

 

 

 

Произход: Гърция

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
Използвайки сайта, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация може да прочетете тук.