Menu
Your Cart

ОТРОВА ЗА МИШКИ ЖИТО ЧЕРВЕНА 100 гр.

ОТРОВА ЗА МИШКИ ЖИТО ЧЕРВЕНА 100 гр.
Търсен
ОТРОВА ЗА МИШКИ ЖИТО ЧЕРВЕНА 100 гр.
  • Наличност: На склад
  • Марка: ОТРОВА ЗА МИШКИ ЖИТО ЧЕРВЕНА 100 гр.
0.80 лв

ОТРОВА ЗА МИШКИ ЖИТО ЧЕРВЕНА 100 гр.

Начин на употреба:

Преди да се постави примамката, се проверяват нападнатите места внимателно, за да се установят местата, през които гризачите влизат, гнездят и се хранят. Проверяват се тъмните ъгли, местата, където се натрупва боклук, таванските помещения, пукнатини и дупки по стените, подовите пространства, специално за плъховете - и всички водоизточници.

Примамката се поставя в обитавани от плъхове и мишки дупки, под прикрития и по дължина на пътеките, по които се движат. Подходящи покрития са струпаните боклуци, тръби за канализация, плочи или плоскости, подпрени на стената. Мишките обичат да откриват нови източници на храна и да се хранят редовно, затова трябва периодично да се променят местата на примамките.

а/ за плъхове

Поставят се примамките на малки купчинки на защитени места в близост до местата на преминаване и до входовете. Липсващите примамки да се допълват. Ефекта се появява по-късно, поради забавеното действие на препарата. Освен това плъха не умира на същото място, а в изкопаната нарочно дупка на друго място.

б/ за мишки

Поставят се примамките на малки количества от 25 г на местата за преминаване в плитки съдове или в малки кутии. Купичките трябва да бъдат повече и на по-близки интервали, отколкото при плъховете. Липсващите примамки да се допълват, докато мишките ги ядат.
В битовите и складови помещения примамките се проверяват след три дни и ако не са изядени се преместват на друго място, а изядените се допълват с нови. Проверките се повтарят през седем дни. Обикновено 3-4 добавения на примамка са достатъчни, за да унищожат гризачите в битови и складови помещения


 

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
Използвайки сайта, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация може да прочетете тук.