Menu
Your Cart

Фикам 80 ВП 15 гр.

Фикам 80 ВП 15 гр.
Нов Търсен Out Of Stock
Фикам 80 ВП 15 гр.
  • Наличност: Out Of Stock
  • Марка: Фикам 80 ВП 15 гр.
35.00 лв

ФИКАМ ВП 15 гр. - BAYER

ФИКАМ ВП е широкоспектърен инсектицид за контрол на широк спектър от насекоми - хлебарки, мравки, мухи, комари, дървеници, бълхи, кърлежи и др.

ФИКАМ ВП съдържа 80% Бендиокарб, карбаматен инсектицид. Активното вещество е идеален заместител на пиретроидните или органофосфорните инсектициди като няма миризма, не оставя петна, не замърсява и не предизвиква корозия. Бендиокарб е устойчив на слънчева светлина и осигурява продължително инсектицидно действие.

ФИКАМ ВП позволява контрол на летящи и пълзящи насекоми на открито и на закрито, в цивилни, селски и индустриални сгради.

ФИКАМ ВП не предизвиква никакви признаци на раздразнение или агресивно поведение при контрола на гнезда на оси и стършели, което не се наблюдава при употреба на други химични съединения. Препаратът е подходящ за употрeба също срещу паяци, мокрици, стоножки, кърлежи и др.

УПОТРЕБА: Нормалната доза за разреждане е 15-30 гр. от продукта се разрежда в 5 Л вода, и с така приготвения разтвор се обработват 100 м². Разтворът трябва да се прилага на 1/3 от повърхността и на местата, където се забелязват най-много насекоми.

За прецизно дозиране използвайте ръчна пръскачка.

При обработка на повърхности срещу мухи използвайте доза от 15 гр. и добавете 50 гр. захар в 5 работен воден разтвор. Продуктът е доказал своята ефективност особено при борба с мравки, оси, дървеници, бълхи и хлебарки.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
Използвайки сайта, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация може да прочетете тук.