Menu
Your Cart

Капани

Марка: Дератизационна кутия
Дератизационна кутия за плъхове - черна с висок капак Модел: EA 703F Сигурно заключване на две места.   Габарити: 29.4 x 21.6 x 10.6 сm • използва се, както вътре така и извън  сгради • много здрава, устойчива на лоши атмосферни условия • затваря се с ключ, безо..
9.00 лв
Марка: Капан за дървеници - Trappit
Детектор капан за хлебарки - Trappit Вид на продукта Картонена конструкция с незасъхващо лепило и специфичен атрактант. Активно вещество Сексуален феромон Предназначение За мониторинг на дървеници Начин на прилагане Залага се на места, където се предполага наличието на дър..
2.50 лв
Марка: Trappit
Детектор капан за хлебарки - Trappit Вид на продукта Картонена конструкция с незасъхващо лепило и феромонова примамка Активно вещество Сексуален феромон Предназначение За мониторинг на молци и складови вредители Начин на прилагане По стените, около машини и съоръжения, тру..
4.00 лв
Марка: Trappit
Детектор капан за хлебарки - Trappit Вид на продукта Картонена конструкция с незасъхващо лепило и разтворен в лепилото феромон. Активно вещество Сексуален феромон Предназначение За мониторинг на хлебарки Начин на прилагане Залага се на местата, където хлебарките преминават..
2.00 лв
Марка: Капан за мишки и плъхове
Класически механичен капан за мишки и плъхове 100%  чисто нов и висококачествен продукт Класически дизайн на капана за мишки, бърз и ефективен с лесно презареждане на примамката. Задейства се веднага дори при слаб допир, това предоставя сигурно улавяне на вредителя. Поставя се за с..
5.00 лв
Марка: Леплив капан за мишки и плъхове
Леплив капан за мишки и плъхове - Леплив капан готов за употреба. - Със силно лепило, нетоксичен, без вредни химически вещества. - Уникален нетоксичен начин за улавяне на гризачи...
5.50 лв
Марка: Капан за мишки
Механичен капан за мишки и плъхове Мощен капан срещу мишки и плъхове. Икономичен и подходящ за многократна употреба. Бърз и ефективен капан за мишки и плъхове с лесно презареждане на примамката. Капанът за мишки се задейства веднага дори при слаб допир, това предоставя сигурно улавяне на ..
7.62 лв
Марка: Механична пинсета
Механична пинсета за премахване на кърлежи и инсекти от животни Описание:. Уникален дизайн, който премахва целия кърлеж. Премахва кърлежите от животни. Лесна за използване. Просто и ефективно средство. Размери: 9 x 1.5 x 1 cm. Материал: полимер Начин н..
7.00 лв
Соларна LED лампа против комари
Търсен Неналичен
Марка: Лампа против комари
Соларна LED лампа против комари Захранва се от слънчева енергия. Комбинирана функция на осветление и действие против комари. Спестява енергия и е лесна за инсталация. Соларния панел презарежда батериите през деня.  През вечерта лампата се пуска автоматично. ..
29.00 лв
Марки: FARMA - CHEM SA Марка: ТемоБи ЛЕПИЛО ЗА ГРИЗАЧИ
ТемоБи ЛЕПИЛО ЗА ГРИЗАЧИ (135 гр)     Кога помага? Когато трябва да се справим с атаките на плъхове и мишки, особено в случаи, когато не могат да бъдат използвани биоциди.     Как действа? Смъртоносен капан за гризачи, ТемоБи е оригинално итал..
4.50 лв
Марка: Тунел за плъхове
МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ТУНЕЛ ЗА ПЛЪХОВЕ ПРИМАМКА  Модел: PA 101F   Габарити: 37.2 x 16.1 x 12.7 сm • Икономична и безопасна примамка за плъхове, предназначена за употреба на открито, така и за използване вътре в сградите. • Устойчива на лоши атмосферни условия; изработе..
10.00 лв
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)
Използвайки сайта, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация може да прочетете тук.