Menu
Your Cart

4 THE BIRDS Репелент срещу птици 400 мл.

4 THE BIRDS Репелент срещу птици 400 мл.
Неналичен
4 THE BIRDS Репелент срещу птици 400 мл.
  • Наличност: Неналичен
  • Марка: 4 The Birds
60.00 лв

4 THE BIRDS - 400 мл.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА

Течният репелент за птици 4 THE BIRDS е нетоксичен, леплив с продължително действие за вътрешна и външна употреба. Когато се прилага правилно може ефикасно да отблъсне гълъби, врабчета, лястовички и други гнездящи по сградите и дърветата птици.

В момента на нанасянето течният репелент е мътно бял на цвят, след което бързо изсъхва и се превръща в прозрачен филм. Нанасянето му се извършва с четка или с аерозолна помпа, като налягането й не трябва да превишава 6 атмосфери. За по-прецизно нанасяне използвайте четка, за да избегнете разтичане по стените или покапване на пода. Не разпръсквайте във въздуха. Не използвайте разредител, разклатете тубата добре или разбъркайте до дъното.

Повърхностите, които ще се третират трябва да бъдат чисти и сухи. Течността трябва да се нанася плътно върху третираната повърхност. При нападение от по-едри птици като гълъби или скорци може да се наложи неколкократно нанасяне на течността.

4 THE BIRDS не съдържа никаква токсична съставка, вредни за насаждения или животни.

Изплозвайте течността при подходящи атмосферни условия (сухо и спокойно време) и при температури по-високи от 4,5 градуса по Целзий, за да улесните изсъхването и да избегнете разтичане на препарата.

С една туба от течния репелент ще покриете около 35 кв.м. от третираната повърхност.

Ако използвайте аерозол не пръскайте върху птиците. Първо премахнете гнездата им, след което обработете повърхностите, върху които не желаете птиците да грездят.

Действието на репелента не се влияе от температурата на въздуха. Активен е в температурен диапазон от -10 до 90 градуса по Целзий.

По време на използване на репелента използвайте предпазни средства като: гумени ръкавици, маска, очила, шапка или каска, работни обувки с неплъзгащи се подметки.

За почистване на препарата се използва B-X SAFETY SOLVENT CLEANER, минерален спирт, нафта или прахообразни почистващи препарати. Преди да е изсъхнал репелента може да бъде почистен и само с вода.

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
Използвайки сайта, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация може да прочетете тук.